zondag 24 juli 2011

Fairytale event 2011

Al een tijdje staat er hiernaast <------- een grote knop met Fairytale. We zijn er met de meiden van Paper & Pictures al een hele poos mee bezig, het gaat het Scrapevent van het jaar gaan worden.
Vanaf vandaag zijn alle workshops en teachers bekend. Grote namen komen uit Amerika; Echopark, Pink Paisley, Graphic45 en als laatste is Trisha van Prima toegevoegd aan het toch al indrukwekkende lijstje. In totaal worden er 18 verschillende workshops op een dag gegeven en dat twee dagen lang.

Zelf zal ik ook twee workshops verzorgen.... de materialen zijn besteld. Ik heb twee prachtige merken waar ik mee ga werken; Bella Blvd. en Jillibean Soup!


Bella Blvd – ALL IN THE PAPERTREY

Lea Albers – enkel blok / 1.5 uur
Basis voor de workshop is een witte, houten papertrey. Hierin komen eigenlijk 6 kleine lay-outs te zitten. Voor deze workshop gebruikt Lea de vrolijke lijn FAMILY DYNAMIX van Bella BLVD. Lea heeft gekozen voor het thema “family”. Voor deze workshop; moet je dan ook 6 foto’s meenemen. Je krijgt er een compleet alphabet bij, dus als jij een ander thema aan deze workshop wilt geven kan dat! Leuk om te maken en een snel resultaat!

Jillibean Soup – GIFT WRAPPED CHRISTMAS CARDS

Lea Albers – enkel blok / 1.5 uur
Een hoes van papier, bijzonder van model, daarin een aantal grappig kerstkaarten. Wie Lea’s stijl kent, weet dat clean & simple echt haar ‘ding’ is. Dat, in combinatie met het grappige nieuwe kerstpapier CHRISTMAS EVE SCHOWDER van Jilliibean soup zorgt voor een fantastisch effect. Heel leuk om ook als cadeautje later na te maken! Misschien ook leuk om te weten… de pinguin op de nieuwe papierlijn is getekend door de dochter van Jill! Natuurlijk zullen in deze kit lintjes, knoopjes, embellishments van jillibean niet ontbreken!
Maar ga vooral ook een kijkje nemen bij de andere workshops, ze zijn allemaal erg de moeite waard moet ik zeggen. Hier staan alle workshopbeschrijvingen!
We hebben vanaf nu veel om te laten zien en we hebben er voorgekozen om Facebook als communicatiekanaal te gebruiken... en het voordeel van Facebook is dat je er ook gewoon gezellig kunt kletsen, erg leuk al die voorpret. Ga dus ook even een kijkje nemen op onze facebookpagina!
En wie weet zie ik jullie in oktober in Doorn? X Lea

zaterdag 16 juli 2011

Workshop Gypsie-Girl

Vandaag twee keer dezelfde workshop gegeven bij Paper & Pictures in Doorn. Het was erg gezellig en leuk. De dames gingen volgens mij allemaal erg tevreden naar huis. De meeste hadden het boekje dan ook al een heel eind klaar.



            
Ik had mijn camera meegenomen maar er gewoon helemaal niet aan gedacht om een foto's te maken.
Daarom hier maar wat foto's van het eindresultaat van het boekje.
De meeste spullen die we gebruikt hebben zijn van 7-gypsies, de kleurcombinatie rood, zwart creme vind ik altijd wel een succes, altijd leuk met sepia of zwart/wit foto's.
Morgen ga ik aan de slag met met naaimachine! Gordijntjes naaien voor in de camper, maar ik probeer snel weer terug te zijn met een paar leuke nieuwe projecten!
Fijn weekend nog allemaal, groetjes Lea

donderdag 14 juli 2011

Monster kaarten

Ook deze keer moest ik weer erg veel geduld hebben om met de nieuwe lijnen van Nikki Sivils aan de slag te kunnen, maar eindelijk waren ze er dan toch! Rond deze tijd begint de CHA in Amerika en daar presenteren alle fabrikanten hun nieuwe producten. 
Ik kan dus nu ook laten zien wat ik ermee gemaakt heb.
Wat dachten jullie van twee monsterkaartjes?
 Ik vind het zelf 1 van de leukste lijnen en ben ook al bezig met een ander erg leuk projectje, maar dat vraagt iets meer werk en is nog niet klaar.
Op deze laatste foto heb ik wiebeloogjes geplakt op het monster rechtsonder... dat geeft zo'n leuk effect.
Willen jullie meer voorbeelden zien kijk dan even op het blog van Nikki Sivils wat de andere dames gemaakt hebben.

Groetjes Lea

P.s. duimen jullie vandaag allemaal voor me, ik heb weer een examen (een herkansing) 
dus ik moet het gewoon halen deze keer!!!!!

dinsdag 12 juli 2011

www.scrapbook.com & Scrapbook & Cards Today.

Goede morgen allemaal,
Kunnen jullie je deze nog herinneren?
De taart en het kadootje wat ik gemaakt heb voor Nikki Sivils? Het werd erg enthousiast ontvangen en ik werd gek gemaild voor een beschrijving. Ik heb toen maar een werkbeschrijving gemaakt en deze heeft vorige week op het blog gestaan van Nikki.
Vanochtend werd ik er door Samanta opgewezen dat de foto's en werkbeschrijving ook op Scrapbook.com staan.
Ze hebben het daarover DIVA Lea Albers,moet niet gekker worden daar in Amerika.
Maar goed als jullie ook de werkbeschrijving willen hebben, hier kun je hem dus vinden!

En ik krijg net een berichtje van Katrina dat Scrapbook & Cards Today (Canada's grootste tijdschrift op het gebied van scrappen en kaartmaken) aandacht besteed op hun facebookpagina aan bovenstaande werkbeschrijving.  Het moet niet gekker worden, ik ga nog beroemd worden aan de andere kant van de oceaan, hahahahaha Voor iedereen die facebook heeft, zie deze pagina

Fijne dag allemaal, groetjes Lea

woensdag 6 juli 2011

Nikki Sivils News

Weet je wat de postbode vandaag kwam brengen? Vijf nieuwe papierlijnen van Nikki Sivils.




Ik ben vanavond gelijk aan de slag gegaan met de 'monsterpapierlijn', geweldig leuke kaarten mee gemaakt. Maar die moet ik nog op de foto zetten dus nog even geduld. 
Wil je meer zien van deze papierlijnen, neem dan een kijkje op het blog van Nikki Sivils.... laat gelijk een berichtje achter bij haar, want dan maak je kans om alle 5 de papierlijnen te winnen.
Succes allemaal, groetjes Lea

maandag 4 juli 2011

Camper

Zo dit is die dan geworden! Onze nieuwe camper!
Zaterdag konden we hem ophalen in Heino. Hier staat de camper op het grasveldje tegenover ons huis. Het dak wat voor de staruimte zorgt is hier omhoog, verder zie je hier de luifel eraan zitten. Er zit een zogenaamde multirail aan de zijkant waar we een luifel of een bustent aan vast kunnen maken. 
 En dit is een kijkje binnenin. Niet te geloven toch dat dit 4 weken geleden nog een werkbus was van Joachim? Hij is stucadoor dus misschien kun je een voorstelling maken hoe de bus eruit zag aan de binnenkant.
 Een kijkje naar rechts, hier zie je de 'keuken'..... beetje groot woord voor een koelkast (wel met diepvriesvak, hahahaha) 2 gaspitten en een kraantje. Maar goed hier is een maaltijd te maken. Wat ook handig is, is dat de stoel kan draaien.
 Hier nog een foto vanaf de achterkant. Je ziet de banken aan weerszijde met de tafel in het midden. We kunnen de tafel naar beneden klappen en dan hebben we een heerlijk bed.
Ik moet nog een beetje aan de aankleding doen, nog even leuke gordijntjes maken enzo.
Maar we zijn er hartstikke blij mee en kunnen niet wachten tot we ermee op stap gaan.
Groetjes Lea